Loading...

De beste Keyword Tool. Ontdek waar jouw potentiele klanten op zoeken en scoor hoog in Google!

Servidor G Download MP4
De keyword tool uit deze video kan je samen met nog meer SEO tools vinden op de website van SEOReview:

http://www.seoreview.nl

Wat is de beste keywordtool en wat kun je ermee?

In deze video leg ik uit hoe en waarom je een zoekwoordonderzoek moet uitvoeren voor een betere zichtbaarheid in de niet-betaalde zoekresultaten van Google.

Om hoog te scoren in Google is belangrijk te weten welke woorden jouw potentiële bezoekers gebruiken wanneer ze op zoek zijn naar jouw producten of diensten.

Wanneer je deze zoekwoorden op de juiste manier gebruikt op jouw site, dan is DAT het startpunt van topposities in Google, meer bezoekers op jouw site en natuurlijk meer business.

Om deze zoekwoorden te vinden kun je een keywordtool gebruiken

De keyword tool van SEOReview haalt vanaf diverse plaatsen zoekwoordsuggesties op en de gevonden zoekwoorden kunnen door perfecte integratie direct worden gebruikt in de andere SEO tools die onderdeel zijn van SEOreview.

In de beschrijving onderaan deze video vindt je een link naar SEOreview, deze complete set van SEO tools waaronder de keyword tool is vanaf deze link in de beschrijving te vinden.

Dit is de start van een hoog scoren in Google!!!

Net als veel andere SEO tools die onderdeel zijn van SEOreview haalt de keyword tool data op van diverse bronnen waaronder in dit geval de keyword planner van Google.

In SEOreview vindt je hier de keyword tool. De eerste manier om zoekwoorden te vinden is met de optie suggesties. In de Instellingen kan je aangeven voor welke regio of land je zoekwoorden wilt vinden.

De keyword tool zal dan zoeken naar keywords en meer informatie zoals de indicaties over het zoekvolume van de zoekopdrachten in Google laten zien. Je kunt ook meerdere locaties toevoegen.

Je kunt de doeltaal instellen zodat de tool zoekt op basis van Google.nl als je als taal Nederlands hebt gekozen bijvoorbeeld.
In het tabblad kolommen kies je wat je allemaal wilt zien over de zoekwoorden, die de keyword tool gaat vinden. Uniek is dat het naast zoekwoordsuggesties ook zoektrends, het bod voor het zoekwoord in Google Ads en de KEI index laat zien.

De Kei index staat voor Keyword Effectiveness Index, die bepaald op basis van diverse indicatoren de kans van slagen voor een hoge posities in Google voor het desbetreffende zoekwoord.

Hoe hoger de KEI Index hoe beter.

Wanneer je een zoekopdracht hebt ingevoerd dan zal de keywordtool op zoek gaan naar diverse varianten. Als je teveel zoekwoord suggesties ontvangt dan kan je deze optie aanvinken en dan moet het opgegeven zoekwoord onderdeel zijn van het zoekwoord.

De belangrijkste zoekwoorden kun je voorzien van een ster zodat je dien gemakkelijk terug kunt vinden.

De kolommen kan je sorteren en je kunt zoekwoorden toevoegen aan het zoekwoorden mandje. Als je dat doet dan kan je de zoekwoorden gemakkelijk gebruiken in de andere SEO tools van SEOreview.

Je kunt de zoekwoorden ook voorzien van een label. In dit geval kan je bijvoorbeeld het zoekwoord Adwords labellen als SEA en het zoekwoord SEO checker als SEO.

Nieuwe labels maak je door hier de naam van het label in te typen. Daarna is het nieuwe label beschikbaar.

In de tab “Bespioneer je concurrenten” kan je urls opgeven van de sites van concurrenten. Op basis van de gebruikte zoekwoorden op de opgegeven site, zal de keyword tool suggesties weergeven.

Tip: Uiteindelijk gebruikt iedereen min of meer dezelfde zoekwoorden maar toch is het interessant om alle sites langs te lopen.

Om niet tegen steeds dezelfde zoekwoorden aan te lopen kan je een filter toepassen, bijvoorbeeld op basis van de KEI index. Zo kun je hier alleen zoekwoorden laten weergeven met een uitstekende KEI index score

Als je Google Search console aan je SEOreview account hebt gekoppeld, dan kan je door de Google Search console gevonden zoekwoorden hier vinden. Door op deze link te klikken krijg je een handleiding te zien die je precies verteld hoe je Google Search console eenvoudig aan je SEOreview account kunt koppelen.

In de tab Zoekwoorden Mandje staan alle zoekwoorden die je aan het zoekwoordenmandje hebt toegevoegd.

Het is mogelijk om op alle niveaus in de keywordtool om de zoekwoorden te exporteren. Dit kan in CSV formaat maar ook als PDF bestand zodat je de zoekwoorden als rapport kan mailen naar je leidinggevende.

Ok tot zover de rondleiding. De volgende stap is het gebruiken van de zoekwoorden om jouw site te optimaliseren. Hiervoor zijn aparte videos beschikbaar. Links naar deze videos vind je in de beschrijving van deze video.

Vergeet je niet om je te abonneren op dit Youtube kanaal. Zo blijft je altijd op de hoogte van nieuwe video’s rondom Google Ads en SEO gerelateerde onderwerpen.

Видео канала:
Categorias de vídeos:
Loading...

Vídeos relacionados

Loading...